Šćepanović: Nešto je pogrešno, moramo da saznamo šta

14.10.2020

18:52 >> 18:54

0

Autor: M. R.

Trener Partizana izneo glavne razloge poraza od Uniksa

Šćepanović: Nešto je pogrešno, moramo da saznamo šta
Copyright MN Press

Pet utakmica od starta sezone – četiri poraza. Trener Partizana Vlado Šćepanović je teško podneo lošu partiju njegovih izabranika u Kazanju. Za razliku od prethodnih utakmica koje su izgubili, na ovom meču je pitanje pobednika bilo poznato mnogo pre zvaničnog kraja. Uniks je slavio ubedljivo 93:70 i naneo crno-belima drugi poraz u Evrokupu (1-2).

Nema komentara ako izgubite utakmicu na ovaj način, sa više od 20 razlike – jasan je bio posle meča Šćepanović. – Mi smo tim koji ne može da igra bez energije i ne možemo da igramo i da se takmičimo ako nismo sto odsto fizički spremni. Moram da saznam zašto smo bili ovakvi večeras, bez energije, bez snage, bez košarkaške koncentracije… Bilo je situacija gde nismo koristili faulove pre izlaska iz bonusa, tokom sve četiri četvrtine. Nešto je pogrešno, a mi moramo da saznamo šta je u pitanju. 

Kriza se nastavila i u Kazanju: Uniks naneo Partizanu bolan poraz

Ponovo je igračima Partizana bilo teško da povežu nekoliko pogođenih penala, promašili su čak sedam (22-15).

Od početka Evrokupa i ABA lige moj tim ima problema sa slobodnim bacanjima, to nije pitanje vežbe, već koncentracije, fokusa, karaktera. To je jednostavno objašnjenje. Slobodna bacanja su nešto zbog čega možete da pobedite ili izgubite utakmicu – podukao je Šćepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike