Ostaje u NBA ligi: Rajaković kod Gudurića u Memfisu

16.09.2020

10:32 >> 18:38

0

Autor: 24sedam

Srpski trener iz Finiksa prešao u redove Grizlisa

Ostaje u NBA ligi: Rajaković kod Gudurića u Memfisu
Copyright MN Press

Srpska veza u Memfisu. Marku Guduriću se pridružio Darko Rajaković. On će biti pomoćnik šefu stručnog štaba Tejloru Dženkinsu. Biće zamena za Nevena Spahiju koji je odlučio da ode iz NBA lige.

– Pokazao je strast, visok nivo košarkaške inteligencije i ljubav prema učenju ove igre na visokom nivou, kako internacionalno, tako i u Americi. Njegov dolazak će nam pomoći da nastavimo da razvijamo kako igrače i ekipu tako i štab – poručio je Dženkins.

Zadovoljstvo zbog svega nije krio ni Srbin.

– Uzbuđen sam što sam se priključio Tejlorovom štabu i organizaciji Grizlija. Ovo je jedinstvena prilika da budem deo celokupnog rasta i odličnog programa u Memfisu. Naravno, veoma sam zahvalan Montiju Vilijamsu i Finiksu na ukazanoj šansi i želim im sve najbolje u budućnosti – rekao je Rajaković.

Pre Finiksa Rajaković je sedam sezona bio u Oklahomi, a pet godina je bio u ulozi pomoćnog trenera (2014-2019. godine). Uz to je bio i glavni trener ekipe tokom Letnje lige u Las Vegasu 2014. i 2015. godine. Takođe, bio je deo stručnog štaba Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije tokom Svetskog kupa u Kini.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike