Micić pred finale Evrolige: Moj idol je Dijamantidis, uvek je bio na vrhu, davao nešto više...

30.05.2021

16:37

0

Srpski plejmejker pričao o nagradi, razvoju, grčkom košarkašu...

Micić pred finale Evrolige: Moj idol je Dijamantidis, uvek je bio na vrhu, davao nešto više...
Copyright Profimedia

Još samo jedna pobeda potrebna je Anadolu Efesu da bi postao evropski šampion. Isto toliko nedostaje i Barseloni da bi došla do trofeja. Finale je na programu večeras od 20.30 u nemačkom Kelnu.

Za pehar će se boriti i naš Vasilije Micić. Srpski plejmejker finalni okršaj dočekuje u MVP raspoloženju, koje je stiglo kao nagrada za sve što je pružio ove sezone. Pred finale je pričao o nagradi, igraču koji mu je idol, rezultatima…

Pročitajte još

– Veoma sam srećan. Emocije su još intezivnije jer se desilo nešto što nisam očekivao – rekao je Micić. – Imao sam čudna osećanja, kao da ću zaplakati u svakom trenutku, a obično to ne radim…

Srpski plejmejker je uspeo da dođe do nagrade koja je nekada bila u rukama igrača na koga se ugleda.

– Moj idol je Dimitris Dijamantidis, on je moj omiljeni igrač. Uvek sam se trudio da pratim njegov stil igre. Uvek je bio svuda, uvek je bio na vrhu… Uvek je davao nešto više, čak i kada se to nije videlo u statistici. On je bio MVP na kraju jedne sezone i gledajući njega pitao sam se koliko je to daleko. Sada se to desilo, dobar je osećaj.

Vasilije veruje da kod njega ima još mnogo mesta za napredak.

– Imam 27 godina, želim da ostanem na zemlji i da budem zdrav. Moje najbolje godine tek dolaze. Nagrada koju sam dobio u ovim godinama za mene je dodatna motivacija da nastavim da radim ono što sam radio i do sada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike