"Meni je 31 poen rekord karijere, a Jokiću je to jedan sasvim običan dan"

11.05.2021

17:34 >> 17:41

0

Autor: M. R.

Zanimljive izjave Bobana Marjanovića za Athletic

"Meni je 31 poen rekord karijere, a Jokiću je to jedan sasvim običan dan"
Copyright Profimedia

Srpski košarkaš Boban Marjanović dao je opširan intervju za “Athletic” u kome je pričao o karijeri u NBA ligi, odnosu sa ostalim zemljacima, rekornim brojkama… On je najbolji poenterski učinak ostvario u dresu Dalasa prošle godine u martu, pred prekid takmičenja zbog korona virusa. Tada je protiv Denvera ubacio 31 poen i zabeležio 17 skokova. O tom meču nije pričao posle sa Jokićem.

– Pričamo o mnogim drugim stvarima i uglavnom se šalimo. Te noći kada sam postavio rekord nismo pričali, za mene je to rekord karijere, a za njega običan dan. On može da ubaci 40 kad god poželi – poručio je Marjanović.

Pročitajte još

Dobro se seća i prve trojke koju je postigao dok je igrao za Filadelfiju.

– Bilo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li je prva ili druga četvrtina. Kako sam šutnuo tako je ušla, Džimi Batler mi je dao asistenciju, a svaki šut je dobar kada lopta uđe.

Prisetio se i situacije kada je Entoni Dejvis pokušao da mu izbije loptu iz ruke.

– Sećam se, svi o tome pričaju i dan danas. Bilo je to u Los Anđelesu kada sam igrao za Kliperse i to protiv Entonija Dejvisa. Nikada mi nije prigovorio, bilo je smešno, a i rekao mi je da mi ne zamera, čak je okačio sliku na Instagram – podvukao je Marjanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike