Mega želi u prvo finale plej-ofa: Jovanović i Tepić znaju šta je potrebno za pobedu

04.06.2021

18:41

0

Utakmica sa Partizanom na programu u subotu od 20.00

Mega želi u prvo finale plej-ofa: Jovanović i Tepić znaju šta je potrebno za pobedu
Copyright MN PRESS

U subotu 5. juna od 20.00 Mega Soccerbet će dočekati Partizan i početi borbu za prvo finale plej-ofa u prvenstvu Srbije. Izabranici Vladimira Jovanovića će u slučaju pobede ostvariti istorijski rezultat za klub, jer im to do sada nikada nije pošlo za rukom. Rezultat u seriji je 1-1, a treći meč se igra u dvorani “Mega factory”.

Pročitajte još

Trener Mege Vladimir Jovanović je za klupski sajt izneo očekivanja pred još jedan duel sa Partizanom:

– U pripremi prve dve utakmice pomenuo sam praktično iste stvari i mislim da su one napravile prevagu. Pre svega, to je intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici gde je to odnelo prevagu na stranu Partizana – rekao je Jovanović. – Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom, pošto je u prethodnoj utakmici taj ofanzivni skok protivnika i presudio.

Kapiten Mege Milenko Tepić veruje da njegova ekipa zna šta treba da uradi da bi pobedila.

– Očekuje nas majstorica koja odlučuje o prolasku u finale, što je možda posle svega što smo videli i najrealniji scenario.Veoma se dobro poznajemo, igrali smo dva puta u prethodna tri dana tako da ne verujem da može da bude nekih prevelikih iznenađenja – naglasio je Milenko Tepić. – S obzirom na to da su ekipe prilično izjednačene i da su obe utakmice bile izuzetno zanimljive, mislim da će ekipa koja se bude bolje oporavila i bolje kontrolisala pritisak biti u blagoj prednosti da prođe dalje. Ja verujem da smo svesni šta trebamo da ispravimo i kako da se ponašamo i igramo da bi na kraju izašli kao pobednici, što nikada nije lako protiv Partizana. Očekujem dobru, tvrdu i fer utakmicu i neka bolji pobedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi i da ćemo naše šanse iskoristiti,

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike