Kratka izjava Radonjića posle poraza, Milojević otkrio koje dve stvari ne toleriše

21.03.2021

21:50 >> 21:52

0

Autor: N. St.

Dva različita lica trenera posle meča u Podgorici

Kratka izjava Radonjića posle poraza, Milojević otkrio koje dve stvari ne toleriše
Copyright Promo/ABA/KK Buducnost

Potpuno očekivano, dva različita raspoloženja dvojice trenera u Podgorici. Dejan Radonjić vidno nezadovoljan, Dejan Milojević sa širokim osmehom na licu.

Tako su izgledale i dve konferencije za štampu posle trijumfa Budućnosti protiv Crvene zvezde (83:63).

Igrali su bolje od nas. Od samog početka smo pravili mnogo grešaka, bez energije, sa lošom koncentracijom, to je Budućnost koristila na jako dobar način. Trajalo je to svih 40 minuta i na kraju su dobili – kratak je bio Radonjić.

Znatno više je pričao njegov kolega sa klupe.

– Zadovojan sam, presudila je odbrana. Sveli smo Zvezdu na 63 poena, veći deo meča kontrolisali i zasluženo slavili. Nema mnogo vremena za neku proslavu. Da se resetujemo i da počnemo pripreme za predstojeći meč sa Monakom – počeo je Milojević.

Nekadašnji strateg Mege je pohvalio svoje izabranike.

– Meni je bitno da moji igrači daju sve od sebe, za šta će to biti dovoljno videćemo. Nekada za ovakvu utakmicu, nekada verovatno za poraz. Bitno je da igramo za tim, da smo nesebično. Ne tolerišem nedostatak energije i sebičnost. Mi to ne radimo, igramo dobro i to nekada rezultira ovako, nekada, ako promašujete bude drugačije.

Svestan je da je ulogu u svemu imao i paklen raspored crveno-belih.

Bili smo odmorniji od Zvezde. Oni su igrali u petak protiv Panatinaikosu. Imali smo neki dan više za odmor, takav je ritam. Nas sada čeka nekoliko teških utakmica. Nema kukanja, tako je kako je, idemo postepeno. Što se tiče Fedora Žugića, on neće biti sa nama, odluka kluba je da igra juniorsku Evroligu u Beogradu. Nadam se da će biti u timu za polufinale ABA lige – zaključio je Milojević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike