Kokoškov zbog Srbije prelazi nekoliko hiljada kilometara u kratkom periodu: Samo da me sreća posluži

25.11.2020

17:13 >> 17:23

0

Autor: N. St.

Selektor Srbije uz nacionalni tim

Kokoškov zbog Srbije prelazi nekoliko hiljada kilometara u kratkom periodu: Samo da me sreća posluži
Copyright MN Press

Šta god treba za Srbiju, tu sam. To je mantra kojom se vodi selektor Igor Kokoškov. Uprkos tome što ga čekaju klupske obaveze u Fenerbahčeu i meč u Evroligi sa Valensijom on je odlučio da bude uz nacionalni tim.

Zbog svega toga je trenutno na relaciji Turska-Finska, pošto se u petak od 18.45 igra meč u Istanbulu, pa sledi povratak u Espo i meč u “balonu” sa Švajcarskom u subotu (15.30). Na pitanje portala “24sedam” o tome na improvizovanoj konferenciji za štampu kaže:

– Prihvatio sam se ovog posla u dogovoru sa ljudima iz Saveza, jedini uslov je bio da prisustvujem svim takmičenjima. Ove kvalifikacione utakmice su veoma bitne, kao i svako takmičenje nacionalnog tima – počeo je Kokoškov koji će preći nekoliko hiljada kilometara u kratkom razmaku (razdaljina između dva grada avionom je preko 2.000km).

Pročitajte još: Kokoškov za 24sedam: Za nas se i u „balonu“ u Finskoj igra veliko takmičenje

O umoru i ne razmišlja.

– Brinu me jedino ovi otkazani letovi, logistika je bila veći problem nego realizacija svega toga. U kontaktu sam sa ljudima i iz Fenerbahčea, nadam se da će sreća da me posluži u smislu samog putovanja. Znamo da se dešavaju nepredvidljive stvari. Voz ide dalje, voz je nacionalni tim. Nijedan tim se ne bazira na treneru, moj posao je da donosim odluku, atmosfera, energija i sve ide iz svlačionice i tu nema nikakvih dilema ni nečega što me u ovom trenutku zabrinjava – jasan je Kokoškov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike