Klipersi ostali bez trenera: Rivers otišao

28.09.2020

22:05 >> 22:14

0

Iskusni stručnjak napustio klupu tima iz Los Anđelesa

Klipersi ostali bez trenera: Rivers otišao
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Kao grom iz vedra neba. Očekivali su svi da će Dok Rivers ostati i sledeće sezone na klupi Klipersa, imao je važeći ugovor, podršku uprave, dobre odnose sa igračima. Međutim…

Iskusni stručnjak je potvrdio da je doneo odluku da ode sa klupe tima iz Los Anđelesa.

– Hvala svim navijačima kluba koji ste mi dozvolili da budem vaš trener i koji ste me podržavali na mom putu da napravim ovu franšizu pobedničkom. Kada sam preuzeo ovaj posao, moj cilj je bio da napravim pobednički košarkaški program, destinaciju za slobodne agente i da donesem titulu. Uspeo sam da ostvarim veći deo toga, ali ne sve. Sezona je bila razočaravajuća na kraju i znam šta sve ovaj tim može da uradi sa vašom podrškom. Hvala svim igračima, trenerima, stručnom štabu koji su nam pomogli da dođemo dovde. Još jednom, posebna zahvalnost ide navijačima koji su prošli kroz mnogo toga, zahvalan sam što sam imao priliku da budem deo svega – poručio je Rivers koji je uprkos vođstvu od 3:1 u seriji izgubio na kraju od Denvera u polufinalu Zapadne konferencije.

Licitiranje sa imenima je već krenulo, a poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski tvrdi da su glavni kandidati Tajron Lu i Džef Van Gandi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike