KK Partizan: Pogledajte dužine trajanja ugovora igrača

23.04.2021

10:19 >> 10:22

0

Autor: 24sedam

Crno-bele čeka veliki posao tokom letnjeg prelaznog roka

KK Partizan: Pogledajte dužine trajanja ugovora igrača
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana ove sezone nisu opravdali očekivanja, kako navijača tako i uprave kluba. Crno-belima je preostalo učešće u KLS, gde će imati priliku da poprave ovosezonski utisak. Novi sportski direktor Partizana, Zoran Savić će najpre u dogovoru sa budućim trenerom doneti odluku ko će i naredne sezone nositi crno-beli dres, a nakon toga i krenuti u rekonstrukciju tima. Portal telesport.rs je objavio dužine trajanja ugovora igrača…

Vilijam Mozli ima ugovor sa Partizanom na još dve godine. Centar crno-belih se ove godine uklopio u generalno sivilo kluba, ali svakako da je izuzetno bitan igrač u pravom sistemu, što smo videli prošle godine. Mozli je ove godine beležio prosečno 5.4 poena uz 5.3 skoka.

Pročitajte još

Rašon Tomas, najbolji igrač crno belih ove sezone, ima ugovor na još jednu godinu. Košarkaš rodom iz Oklahome ove sezone prosečno je beležio 11.8 poena i 6.5 skokova uz skoro dve ukradene lopte po meču.

Markus Pejdž, američki košarkaš sa najdužim stažem trenutno u klubu ima ugovor na još jednu godinu. Markus je ove sezone prosečno beležio 9 poena u oba takmičenja, uz 42% šuta za 3 poena.

Nemanja Dangubić ima ugovor još jednu godinu. On je jedan od retkih igrača Partizana koji je ove sezone pokazao određenu dozu energije. Ovaj momak rođen u Pančevu ove sezone prosečeno je imao 6.4 poena uz 3 skoka.

Rade Zagorac ima ugovor na još jednu godinu. On je na 30 odigranih utakmica ove sezone prosečno beležio 7.3 poena, te skoro četiri skoka.

Uroš Trifunović ima ugovor na još dve godine. Talentovani bek crno-belih, koji je ove sezone igrao čak i kao sekundarni plej, prosečno je beležio 4.3 poena, te jedan skok.

Na kraju sezone ugovori ističu sledećim igračima: Erik Mika, Nikola Janković, Ognjen Jaramaz, Džoš Perkins, Novica Veličković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: telesport.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike