Kapela odgovorio na pitanje „24sedam“: Vidi se da je Bogi bio u Evropi, volim da igram sa njim

05.04.2021

03:31 >> 03:38

0

Autor: N. St.

Centar Hoksa oduševljen Bogdanovićem

Kapela odgovorio na pitanje „24sedam“: Vidi se da je Bogi bio u Evropi, volim da igram sa njim
Copyright Profimedia

Do poslednje kapi znoja se košarkaši Atlante bore da prođu u plej-of i izbegnu plej-in turnir u NBA ligi. Morali su da se dokažu protiv Voriorsa i Stefa Karija (117:111).

Ključni potez utakmice dogodio se na oko 40 sekundi pre kraja kada je Bogdan Bogdanović krenuo na prodor, pa je odložio loptu za Klinta Kapelu koji je uz zvuk sirene dao verovatno i najbitnije poene (112:106).

Znao sam da će Grin izaći na Bogdana, pozicionirao sam se ispod obruča, on se namestio na šut i video je da ga dvojica igrača čuvaju. Poslao je lob ka meni, čim sam uhvatio loptu odmah sam šutirao, ušla je. Radimo to toliko često da sam očekivao, nije bilo nekih posebnih znakova – pojasnio je Kapela celu situaciju posle utakmice.

Upravo je Bogdanović bio i pitanje „24sedam“ na koje je snažni centar dao odgovor.

Bogi je veoma pametan igrač, ume da šutira, posebno u „pik en rolu“, ako ne može da nađe prostor dodaće loptu, kao što je uradio kod spomenute situacije i loba. Uvek pokušava da donese prave odluke. Trudi se da komunicira svima i da pomogne da budemo bolji. Vidi se da je igrao u Evropi po načinu na koji traži lake pozicije za dodavanje. Volim da igram sa njim.

Klint je iskoristio sve mane rivala u reketu i meč je završio sa 24 poena i čak 18 skokova što dodatno dobija na značaju kada se zna da je ekipa igrala bez Kolinsa, Hantera, Rediša i Dana.

– Imamo dubinu u rosteru i mnogo momaka koji mogu da izađu na teren i da se pokažu, da budu efikasni, da donose prave odluke, tako se pravi odličan tim. Svako zna svoj posao i to se i videlo na terenu.

Iako je tek stigao Lu Vilijams je pokazao da nije slučajno tri puta dobio nagradu za najboljeg šestog igrača u ligi.

Lu radi ono što radi. Agresivan je kada god je na terenu, donosi poene drugoj petorci što nam je bilo potrebno, tako se igra kada nedostaju neki starteri. Lu i Galinari su bili odlično, komunikacija u defanzivi je bila na visokom nivou i tako smo stigli do trijumfa. Sada nas čeka nekoliko mečeva kod kuće, moramo da odradimo posao na svom terenu i to bi moglo da bude ključno – završio je Kapela.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike