Jovanović: Ekipe pokazale dva lica, u majstorici će odlučiti kontakt, kontrola skoka i odbrana

12.06.2021

20:09

0

Majstorica na programu u nedelju od 20.30

Jovanović: Ekipe pokazale dva lica, u majstorici će odlučiti kontakt, kontrola skoka i odbrana
Copyright MN PRESS

Majstorica u nedelju i definitivno odlučuje prvaka Srbije!

U nedelju od 20.30 Mega Soccerbet će se protiv Crvene zvezde mts boriti za prvu titulu prvaka Srbije u klupskoj istoriji. Trenutni rezultat u finalnoj seriji plej-ofa Superlige je 1-1, pa će izabranici trenera Vladimira Jovanovića u majstorici u hali “Aleksandar Nikolić” imati priliku da se pobedom izbore za najvredniji trofej u istoriji Mege.

– Mislim da su oba tima prikazala dva različita lica u ove dve utakmice. Bliža pobedi će normalno biti ona ekipa koja u trećem susretu bude bliže onoj utakmici u kojoj je igrala dobro, Zvezda u prvoj i mi u drugoj – rekao je u najavi trećeg meča trener Mege Vladimir Jovanović. – Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu. Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički.

Pročitajte još

Plejmejker Mege Jovan Novak ističe da njegova ekipa mora da bude fizički i psihički spremna, kao što je bila u drugoj utakmici:

– Mislim da smo napravili sjajan rezultat, uspeli smo u finalu da izborimo majstoricu sa evroligaškom ekipom kao sto je Zvezda. Moramo da budemo fizički i psihički spremni za majstoricu, kao što smo bili u drugoj utakmici. Ako odgovorimo čvrstinom na kontakt igru Zvezde, verujem da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mega Soccerbet se igra u nedelju 13. juna od 20:30 u hali Aleksandar Nikolić, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike