Jokićev trener doživeo "emotivni slom" na konferenciji za medije: Meloun se "gušio u suzama" (VIDEO)

24.03.2021

23:59 >> 07:10

0

Autor: Adam Štulić

Strateg Denvera je teško dolazio do reči

Jokićev trener doživeo "emotivni slom" na konferenciji za medije: Meloun se "gušio u suzama" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/AltitudeTV

SAD, ali i ceo svet, u ponedeljak je potresao masakar koji se dogodio u gradu Bolderu, državi Kolorado. Napadač, koji je ubrzo pošto je izvršio zločin, uhapšen ušao je u jedan šoping centar i počeo da puca, usmrtivši tom prilikom desetoro ljudi, među kojima je bio i Srbin Neven Stanišić (23), koji je u trenutku nesreće krenuo na posao.

Sve što se dešavalo u neposrednoj blizini Denvera (udaljenost između dva grada je 45 kilometara) ostavilo je ogroman utisak na stratega Nagetsa Majka Melouna, koji je na konferenciji za medije, uoči meča sa Orlandom, doživeo “emotivni slom”.

Sjajni strateg u nekoliko navrata nije mogao da dođe do reči od suza, koje nije mogao da obuzda, govoreći o još jednom stravičnom zločinu u njegovoj zemlji.

Pre nego što se posvetimo utakmici i košarci, veoma je važno da našu pažnju usmerimo tamo gde ona treba da bude, a to je Bolder. U ponedeljak se dogodila još jedna tragedija, nadam se da možemo da pronađemo način da se to ne dešava u budućnosti. Misli i molitve celog tima, iako to nikada nije dovoljno, su definitivno sa zajednicom Boldera i porodicama nevinih ljudi koji su ubijeni – rekao je Meloun, pre nego što je nabrojao svih 10 žrtava stravične nesreće.

Kada je stigao do policajca Erika Telija, oca sedmoro dece, “emotivno se raspao”.

Sve ih imamo u mislim i molitvama – kazao je, pokušavi da objasni na koji način se ekipa sprema u takvim okolnostima.

Pročitajte još

Ne mogu da govorim u ime igrača, svi se drugačije nosimo sa takvim stvarima. Svi smo umorni od toga. Krenete da razmišljate o poslu i košarci, donosimo neki sud na osnovu pobeda i poraza, ali kada napravite mali otklon i stavite sebe u jednu od tih porodica, šta osećate? Ovo je igra, igra koju volim, prema kojoj gajim strast, ali mislim na Erika Telija i njegovo sedmoro dece, to je ono o čemu razmišljam. Srce mi se slama zbog njih, kao i svih ostalih, nadam se da ćemo kao zemlja, kao država, pronaći način da budemo bolji. Izvinjavam se zbog svojih emocija – jedva je Meloun uspeo da dovrši izjavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike