Jokić na zanimljiv način analizirao situaciju u Denveru: Znate li onu priču o malom parčetu papira? (VIDEO)

15.04.2021

05:48 >> 06:06

0

Nikolino interesantno objašnjenje...

Jokić na zanimljiv način analizirao situaciju u Denveru: Znate li onu priču o malom parčetu papira? (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Kada ste priterani uza zid, tada se najviše borite. Da je to tačno u svetu sporta pokazao je Denver. Bez obzira na sva dešavanja u ekipi u prethodnom peridou, uspeli su da uzvrate i da savladaju Majami (123:106).

Još jednu sjajnu partiju pružio je Nikola Jokić (17, 11as, 10sk). Ipak, glavna tema na konferenciji bio je Džamal Marej.

Tužno je to što se desilo imamo dobar odnos i na terenu i van njega. Žao nam je što se dogodilo, tužni smo, ali to ne znači da ćemo odustati. Niko ne može tek tako da ga zameni, ali zajedno ćemo se potruditi. Njemu je sigurno najteže i nadam se da će sa oporavkom sve ići kako treba. Sledi mu najteži period u životu. Eto, on je momak koji nikada ne odustaje, nikada se ne predaje, igra kroz bolove i povredi se na 50 sekundi pre kraja, bezveze – rekao je Jokić.

Srpski košarkaš je potom objasnio sve to na jedan veoma zanimljiv način.

– Znate li priču o malom parčetu papira? Kada sve ide dobro pročitajte ga i uradite isto i kada ne ide. Na njemu piše „Sve će proći“. Isto je i sa nama, ako dobro ide, proći će, ako ide loše, proći će. Sviđa mi se kako smo odigrali ovaj meč, bilo je baš dobro.

Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Neki drugi igrači će morati da „iskoče“.

Biće veoma važno da se svi pokažu, nedostaje nam igrač koji je sposoban da postigne 50 poena ili da podeli 10 asistencija. Kampaco je bio veliki faktor u ovom meču, stvarao je pritisak po celom terenu. Pi Džej je bio odličan. Dopada mi se kako smo odigrali, delili loptu. Pojedinci imaju velike cipele da popune i ne moraju to da čine poenima, već da utiču na igru na neki način. Verujem u njih. Loša stvar se dogodila, ali moramo da nastavimo.

Na kraju je prokomentarisao i to što ih mnogi gledaju kao autsajdere.

Bio sam potcenjen celog života, navikao sam na to. Normalna pozicija za mene. Daje nam olakšanje, nećemo biti pod pritiskom. Moramo da nađemo način na koji treba da igramo u ovim preostalim ligaškim mečevima. Nadam se da ćemo uraditi to na najbolji način – zaključio je Jokić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike