Hjuston pronašao centra: Kazins dobio novu šansu

23.11.2020

23:35 >> 23:40

0

Autor: N. St.

Sjajni centar se vraća na parket posle problema sa povredama

Hjuston pronašao centra: Kazins dobio novu šansu
Copyright Profimedia

Prva asocijacija na Hjuston će mnogima biti pozicija centra. Ekipa koja je prošle sezone odlučila da napadne titulu bez prave „petice“ je za narednu ipak napravila promenu.

Neće više Pi Džej Taker (196 centimetara) morati da se rve u reketu sa Dejvisom, Jokićem i ostalim zvezdama. Roketsi su doveli čoveka koji je, kada je u formi, jedan od najboljih igrača na toj poziciji – Demarkus Kazins.

Pročitajte još: Dogovor je na vidiku i promeniće NBA iz temelja

Glavni problem oko svega toga su povrede. Bivši igrač Sakramenta je po prelasku u Nju Orleans doživeo prvu tešku povredu – stradala je Ahilova tetiva. Potom je prešao u Golden Stejt kako bi sa njima osvojio titulu, ali je i tu imao probleme sa povredama i na kraju su Voriorsi izgubili od Toronta. Zatim je potpisao za Lejkerse, nije dobio priliku da zaigra, jer je pokidao prednje ukrštene ligamente.

Olimpijski i svetski šampion sa reprezentacijom Amerike je radio, čekao i dočekao novu šansu. Potpisao je za Hjuston i pokušaće da pokaže da još uvek nije za penziju. Ovaka potez uprave mnogi ocenjuju kao očajnički u nadi da zadrže dvojicu superstarova.

U poslednje vreme se sve više priča i piše o Džejmsu Hardenu i Raselu Vestbruku i o činjenici da i jedan i drugi žele da napuste klub. Možda ovakav potez pomogne čelnicima „raketa“ u toj nameri…

– Zahvalan sam zbog šanse koju sam dobio i uzbuđen zbog onoga što sledi – rekao je Kazins za „Undefeated“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike