Gasol predstavljen i zvanično na mestu gde je sve počelo: Radujem se što ću ponovo igrati

25.03.2021

17:06

0

Autor: M. R.

Španski centar danas imao promociju u Barseloni

Gasol predstavljen i zvanično na mestu gde je sve počelo: Radujem se što ću ponovo igrati
Copyright Promo/ Profimedia

Dobrodošao nazad u Barsu!

Danas je i zvanično predstavljen Pau Gasol kao novo pojačanje katalonskog kluba. Iako je prošlo više od mesec dana od potvrde da se iskusni španski centar vraća u Barselonu, njegova promocija se čekala neko vreme. Na konferenciji su prisustvovali čelnici kluba, trojica igrača, trener Jasikevičijus, kao i najbliži članovi porodice Gasol…  Da su mogli navijači da prisustvuju, verovatno bi hala bila ispunjena do poslednjeg mesta.

– Veoma sam zahvalan i srećan što sam se vratio kući. Ovo je za mene poseban trenutak – rekao je legendarni centar Pau Gasol, koji se 2001. godine otisnuo iz Barselone u NBA ligu. – Hvala klubu na dobrodošlici i pomoći, hvala mojoj porodici, jer sam sve postigao zahvaljujući njima. Hvala navijačima na naklonosti i uzbuđenju koje mogu da osetim, nadam se da ću im vratiti titulama.

Gaosl dugo nije igrao košarku zbog povrede stopala, ali u matičnom klubu želi da se vrati u pravu formu i spremi za Olimpijske igre.

– Naporno radim na oporavku i pridržavam se plana koji sam napravio sa trenerom Jasikevičijusom i lekarskim timom. Ne želim da stvaram lažnu nadu, ali mislim da sam na dobrom putu. Radujem se što ću ponovo igrati. Oduvek sam hteo da pružim sebi šansu, moja disciplina i glad za igranjem doveli su me do ovoga gde sam sada. Znam da sam imao veliku karijeru, ali želim da je završim uživajući u takmičenju…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike