Đorđević: Tek su dve pobede upisane, pamćenje mora da bude kratko... (VIDEO)

08.06.2021

05:35 >> 05:44

0

Autor: M. R.

Trener Virtusa posle dva bitna trijumfa u finalnoj seriji u Milanu

Đorđević: Tek su dve pobede upisane, pamćenje mora da bude kratko... (VIDEO)
Copyright Aleksandar Đorđević, MN Press

Odlazio je sa klupe, vraćao se, imao je uspone i padove. Ostvario neke bitne pobede, ali i neočekivane poraze. Aleksandar Đorđević posle svega što se dešavalo tokom ove sezone ima veliku priliku da sa Virtusom postane šampion Italije.

Bivši selektor Srbije je odahnuo sinoć kada su bitne trojke prošle kroz mrežicu i tako otklonile sve dileme kad je pobednik drugog meča finalne serije u pitanju. Virtus vodi 2-0 protiv Olimpije iz Milana i ima priliku na domaćem terenu da dođe do trofeja. Serija se igra po principu 2-2-1-1-1, a prvak će biti tim koji prvi ostvari četiri pobede.

Pročitajte još

– Igrali smo na pobedu, izašli smo na teren odlučni i koncentrisani – istakao je Aleksandar Đorđević posle drugog trijumfa u Milanu. – Dobro je bilo što smo na poluvremenu imali samo minus od jednog poena, to nam je dalo snagu. Idemo sada kući, pamćenje mora da bude kratko, da bismo se još poboljšali. Ostvarili smo tek dve pobede, idemo dalje… Pokušaćemo da povratimo energiju, ključna reč je oporavak, ne samo fizički.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike