Ostoja Mijailović o poslovanju i vođenju Partizana: Postoje dve stvari u životu – ili ćete da tražite način ili izgovore

21.12.2021

11:58

0

Mijailović se dotakao i odnosa sa Crvenom zvezdom i poštovanju trenera Radonjića

Ostoja Mijailović o poslovanju i vođenju Partizana: Postoje dve stvari u životu – ili ćete da tražite način ili izgovore
KATA2923 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, prilikom gostovanja je u jednom podkastu, govorio je o mnogobrojnim aktuelnim temama u svetu košarke.

Pomenuo je i svoju filozofiju poslovanja i svakodnevno funkcionisanje jednog kluba, ali se osvrnuo i na odnose sa Crvenom zvezdom. Nezaobilazna tema bila je na račun trenera crno-belih Željka Obradovića.

- Ja sam čovek koji nikada u životu nije tražio alibi, nego je uvek tražio način. Dakle, to sam naučio u biznisu. Postoje dve stvari u životu – ili ćete da tražite način ili izgovore. Izgovori vas vode u ćorsokak, a način vas vodi napred. Najgore je u životu braniti svoju poziciju i najnezahvalnije je govoriti o sebi - rekao je prvi čovek Partizana i dodao:

- To je negde Duško Vujošević u nekoj emisiji rekao ‘Ako se Ostoja povuče, pitanje je šta će biti sa Partizanom’.

Mijailović se dotakao i svog poslovanja.

- Za četiri godine nikada nisam platio privatan ručak sa klupskog računa, za klupske ili druge potrebe, nikada nisam putovao na račun kluba, apsolutno nikada nisam bio trošak klubu. Ako imate privatnu kompaniju u istu rečenicu ne može da stane i reč ‘dugovati’. Šta znači dugovati? Ja mislim da je to neodgovornost, loša navika, nekultura, mislim da to nije higijenski - rekao je predsednik crno-belih, te dodao:

- O čemu se radi? Kada vi tri puta ne uhvatite lopova da krade, on četvrti put kada dođe nema osećaj da krade. On ima osećaj da je to njegov biznis.

Mijailović je još govorio i o odnosima sa Crvenom zvezdom i njenim navijačima, istakavši da je jedna svetla tačka crveno-belih njihov trener Dejan Radonjić, uz pojedine igrače.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike