Gužva u studiju oko Jokića! Već se povela debata oko MVP nagrade, mnogi bi želeli da je Srbin preda Kariju (VIDEO)

16.12.2021

06:52

0

Autor: 24sedam

Jokić blista i u ovoj sezoni koja je loša za Denver

Gužva u studiju oko Jokića! Već se povela debata oko MVP nagrade, mnogi bi želeli da je Srbin preda Kariju  (VIDEO)
Tan2021-12-14_5411818_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Mada sezona nije ni prišla svojoj središnjici u NBA krugovima, kao i kod američkih navijača, uveliko se vodi debata oko titule MVP.

Sve su prilike da će ovo priznanje zaobići ove sezone Nikolu Jokića, jer na društvenim mrežama vodi se prava kampanja u korist sjajnog Stefa Karija, koji igra jednu od najbokjih sezona u svojoj karijeri, ali...

Uprkos njegovim zadivljujućim brojkama, Jokić i u statističkim kolonama, a i po onome što se ne može prikazati ciframa, ali je vidljivo na parketu, dominira u odnosu na Karija i ostale NBA asove.

 

 

 

Novinar Zak Lav u razgovoru sa Ričardom Džefersonom i Kendrikom Perkinsom je ukazao baš na taj važan detalj koji se nekako zaobilazi.

- Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA - rekao je Lav.

Čini se da će glavni nedostatak u ovoj Jokićevoj sezoni biti timski rezultat, budući da se Denver nalazi u jednom lošem periodu, ani budućnost ne obećava ništa dobro.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike