Otvoreno o problemu sa upravom Virtusa: Đorđević prvi put progovorio o otkazu

27.12.2020

12:31 >> 12:28

0

Bivši selektor Srbije prisetio se problema u Bolonji na početku meseca

Otvoreno o problemu sa upravom Virtusa: Đorđević prvi put progovorio o otkazu
Copyright Profimedia/:Michele Nucci / IPA/SIPA

U nedeljnom broju za “Gazetu delo sport” bivši srpski selektor Aleksandar Đorđević je otvoreno pričao o svojim osećanjima nakon svega što mu se tokom ovog meseca izdešavalo u bolonjskom Virtusu.

Pročitajte još

Đorđević je neposredno po završetku utakmice sa Dinamom Sasarijem u italijanskom šampionatu dobio otkaz, da bi posle 24 sata odluka uprave bila preinačena u “Đorđević ostaje naš trener”.

– Iskreno za mene, to je bilo bolno iskustvo. Ali sa svojom doslednošću, integritetom, profesionalnošću i zrelošću, ostavljajući ego po strani, nastavio sam dalje. U ovaj klub sam doneo sve svoje. Svoje ideje, svoje znanje, osećaj odgovornosti da bih razvio ambiciozan projekat i želim da nastavim da ga još više razvijam.

Odmah za otkazom Đorđeviću 7. decembra, prvo se na Instragramu protiv odluke uprave oglasio Stefan Marković, a priča se nezvanično da su i ostali igrači, pre svih Teodosić, zbog toga imali ozbiljan razgovor sa svojim poslodavcima.

– Svi igrači su me nagradili neopisivom predanošću. Oduvek smo se voleli i volimo se još više od tog dana. Ponosan sam na odnos koji sam uspostavio sa ovim timom i sa svima koje sam trenirao u prošlosti. Moji igrači su sa mnom i ja sa njima. Oduvek sam tako živeo i razumeo moj posao – zaključio je Đorđević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike