Koliko je Jokić samo bio srećan! NIkola razvukao osmeh čim je čuo srpski jezik usred Amerike, pogledajte i zašto (VIDEO)

10.12.2021

12:09

0

Autor: 24sedam

Denver je poražen od San Antonija uprkos odličnoj partiji srpskog centra

Koliko je Jokić samo bio srećan! NIkola razvukao osmeh čim je čuo srpski jezik usred Amerike, pogledajte i zašto (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen / Youtube / Denver Nuggets

Denver je poražen od San Antonija, uprkos tripl-dablu Nikole Jokića. Kao što praksa nalaže, srpski centar je posle meča u kojem je upisao 22 poena, imao 13 skokova i deset asistencija razgovarao sa novinarima.

Jedno od pitanja postavljeno mu je na srpskom. Kada je čuo ko je sa "druge strane", samo je rekao to mi je prijatelj i srdačno se osmehnuo (na 5:10 snimka). Upitan je da li se slaže sa medijskim konstatacijama da Nikola ne može sve sam. Odnosno, da i drugi igrači treba da daju doprinos.

- Mislim da nije tako. Kada pogledate, dosta sam promašivao, a imali smo i mnogo praznih minuta. Napravili su seriju od 10:0, onda smo mi smanjili na pet razlike, ali su oni na 15-ak poena razlike. Bila je teška utakmica, treća u četiri večeri.

Ali mislim da to nije razlog, nismo bili umorni. Imamo u subotu novi meč, pa ćemo da vidimo da li možemo da popravimo učinak - objasnio je Jokić koji je tokom konferencije bio dodatno samokritičan.

- Igrali smo dobro tokom većeg dela utakmice, ali nismo imali dovoljno snage da pobedimo. Samo pokušavam da igram igru znate, mislim da nije ništa posebno. Mislim da ja lično treba da budem mnogo bolji, jer nisam dosledan, kao ceo tim nije konstantan. Nekad sam dobar, nekad sam loš. Ne baš loš, ali samo nedovoljno dobar, jer ako igram dobro, mislim da ceo tim igra dobro - rekao je Jokić.

Ekipa Nagetsa u poslednjih nekoliko utakmica igra po principu "toplo-hladno", poraz-pobeda-poraz... Trenutno imaju učinak od 12 pobeda i 13 poraza i nalaze se na osmom mestu tabele Zapadne konferencije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike