Jovićev povratak na velika vrata! Evroligaški velikan spreman da „rizikuje“, ali mora da ispuni jedan uslov!

06.12.2021

21:20

0

Autor: 24sedam

Srpski reprezentativac mogao bi uskoro da reši angažman

Jovićev povratak na velika vrata! Evroligaški velikan spreman da „rizikuje“, ali mora da ispuni jedan uslov!
20190908mmJovic05 - Copyright MN Press

Veliki patriotizam skupo je koštao Stefana Jovića. Iskusni srpski bek odlučio je letos, uprkos tome što nije imao rešeno klupsko pitanje posle prevremenog rastanka sa Himkijem, da se odazove pozivu tadašnjeg selektora „orlova“ Igora Kokoškova i pomogne Srbiji da se domogne Olimpijskih igara.

Nažalost, tokom kvalifikacionog turnira u dvorani „Aleksandar Nikolić“, na meču protiv Filipina, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde doživeo je povredu lista, koja ga je koštala celog prvog dela sezona, ali deluje da se srpskom košarkašu nazire svetlo na kraju tunela.

Dok je Jović večeras iz prvog reda „Pionira“ pratio duel bivšeg kluba i Cibone, grčka „Gazeta“ je donela informaciju da je Panatinaikos obnovio interesovanje za Srbina i da bi uskoro moglo da dođe do konkretizacije priče.

Ugledni list piše da je tamnošnji šampion spreman da rizikuje sa Jovićem, iz dva razloga. Najvažnije, trener „zelenih“ Dimitris Priftis izuzetno ceni kvalitete srpskog plejmejkera, koji atinskom velikanu deluje kao najprimamljivija dostupna opcija u ovom trenutku.

Prema informacijama kojima čelnici Panatinaikosa raspolažu, Jović bi sredinom decembra trebalo da dobije dozvolu za igru pet na pet, što znači da bi već krajem godine, ili najkasnije početkom sledeće, mogao da se nađe u protokolu za utakmice.

Ipak, da bi PAO i Jović ušli u konkretniju priču, Atinjani najpre moraju da se reše još nekog stranca koji je trenutno u ekipi. Mesto organizatora igre ostalo je upražnjeno odlaskom Jogija Ferela u Cedevitu Olimpiju, ali Priftis ne želi ponovo situaciju sa osam inostranih košarkaša u sastavu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike