Ništa od Jovića, Panatinaikos aktivira bombu iz NBA!

09.10.2021

07:50

0

Autor: A. Š.

Atinski velikan nadomak velikog pojačanja

Ništa od Jovića, Panatinaikos aktivira bombu iz NBA!
profimedia-0482567362 - Copyright Profimedia

Dugo se srpski reprezentativac Stefan Jović dovodio u vezu sa Panatinaikosom, ali od tog angažmana, kako javljaju grčki mediji, neće biti ništa. Jer, atinski velikan je spremio bombu iz NBA lige.

„SDNA“ javlja da su „zeleni“ veoma blizu konačnog dogovora sa Jogijem Ferelom, kojeg već dva meseca, u potpunoj tajnosti, „lome“ da po prvi put u profesionalnoj karijeri napusti SAD.

I izgleda da su konačno uspeli. Grčki portal piše kako su u startu pregovora dve strane bile miljama udaljene oko finansijskih zahteva, ali kako je vreme prolazilo razlike su bile sve manje, da bi poslednjih dana došlo do značajnih pomaka u pregovorima.

PAO je podigao svoje limite, Ferel je delimično spustio svoje zahteve i dve strane su tako došle nadomak „zlatnog preseka“, koji bi uskoro trebalo da donese stisak ruke i ozvaničenje saradnje.

Američki plejmejker je u dosadašnjoj karijeri igrao samo u Razvojnoj i NBA ligi. Nosio je dresove Dalasa, Sakramenta, Klivlenda i LA Klipersa, a najzapaženiji učinak ostavio je u Mavsima, gde je u sezoni 2016/17 imao prosek od 11.3 poena i 4.3 asistencije po utakmici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike