Jokić više nema s kim da igra! Denver je najmaleroznija ekipa u NBA, još jedan igrač ispao iz rotacije

01.12.2021

15:42

0

Stvarno je neverovatno šta se dešava sa Nagetsima ove sezone

Jokić više nema s kim da igra! Denver je najmaleroznija ekipa u NBA, još jedan igrač ispao iz rotacije
Tan2021-11-16_45553704_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Nema kraja mukama Denvera, a Nikoli Jokiću definitivno ponestaju saigrači! Najnoviji košarkaš koji je ušao u kovid protokol jeste bek Ostin Rivers, preneo je odlično obavešteni Šams Čaranija.

Iako se u izveštaju ovog novinara ne pominje da li je Rivers "zakačio" kovid-19, ali igrač čim igrač uđe u protokol i odmah se objavi da propušta "nekoliko" utakmica, to generalno znači da je pozitivan. Ranije je objavljeno da je Lebron Džejms takođe u kovid protokolu.

Rivers ima 29 godina, a ove sezone je imao važnu ulogu sa klupe, pošto je u proseku igrao 17,4 minuta po meču, u 18 utakmica koje je odigrao do sad, od čega je tri puta bio starter. Doduše, prosek od 3,9 poena po meču i 34 odsto šuta za dva i 27 odsto za tri su mu najgori u karijeri do sada.

Uprkos tome što nema uobičajen poenterski učinak, uloga mu je bila važna, jer je Denver ove sezone bukvalno osakaćen povredama. Istina, povratak MVP-a Nikole Jokića, kao i Bounsa Hajlanda ojačao je ekipu. Ipak, timu i dalje fale Džamal Marej, Majkl Porter i Pi-Džej Dozijer, dok se stanje DžaMajkla Grina svakodnevno procenjuje.

Ako je Rivers zaista pozitivan na kovid-19, propustiće bar 10 dana, ili dok ne bude imao dva uzastopna negativna testa sa bar 24 sata razlike među njima.

U odsustvu Hajlanda i Riversa, verovatno će veću ulogu dobiti Fakundo Kampaco, dok je Markus Hauard takođe kandidat za minute. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike