Zvezda je svih 40 minuta bila bolja od Partizana: Obradović čestita rivalu i poručuje - vreme radi za nas!

14.11.2021

20:32

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih realan i iskren posle poraza u derbiju

Zvezda je svih 40 minuta bila bolja od Partizana: Obradović čestita rivalu i poručuje - vreme radi za nas!
PARTIZAN_vs_FMP_45 - Copyright MN Press

Bio je Partizan neporažen u AdmiralBet ABA ligi sve do večeras, kada ga je Crvena zvezda pobedila u prvom ovosezonskom derbiju. 

Crveno-beli su vodili sve vreme, a Željko Obradović nije "uvijao" činjenicu da je Zvezda večeras bila bolji rival.

- Pre svega, želim da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Igrali su bolje od nas svih 40 minuta. Počeli smo utakmicu prilično dobro u napadu, radeći stvari koje smo probali da radimo na treningu, a to je da igramo s pasom više, nažalost, ništa nismo ubacili. Opet smo imali katastrofalan šut za tri u prvom poluvremenu, 1/10, uspeli smo u trećoj četvrtini da se vratimo u utakmicu. Nažalost, tada smo promašili dva slobodna bacanja. To je praktično bilo sve što smo dobro uradili na utakmici. Još jednom, zaslužena pobeda Crvene zvezde i čestitam im na tome.

Obradović je na novinarsko pitanje rekao da je bio izuzetno motivisan za derbi, kao i da je zadovoljan odlukom da se vrati u srpsku košarku.

- Ja sam izuzetno zadovoljan mojom odlukom da se vratim i bio sam izuzetno motivisan za današnju utakmicu. Kao i uvek, probao sam da ekipi pomognem najviše što mogu. Očigledno, to večeras nije bilo dovoljno. 12 utakmica u sezoni, skor u ABA ligi 7/1 u Evrokupu 3/1, nemamo razloga da budemo nezadovoljni. Verujem u ove igrače. Nastavićemo da radimo, kao što smo radili do sad. Očigledno je da njihova mladost dovodi do nekih grešaka. Iskustvo je neophodno da se igraju ovakve utakmice. Mislim da je tu bilo dosta razloga što smo odigrali slabo. Vreme radi za nas. Radićemo i probaćemo da budemo u svakoj sledećoj utakmici što bolji.

Partizan i Zvezda sada dele prvo mesto AdmiralBet ABA lige sa identičnim skorom - 7:1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike