Mitrović ne razmišlja o Partizanu: Trenutno smo fokusirani na Asvel

10.11.2021

17:29

0

Autor: Milan Nastić

Košarkaši Crvene zvezde sutra (19.00) dočekuju francusku ekipu koja je odlično krenula u Evroligi

Mitrović ne razmišlja o Partizanu: Trenutno smo fokusirani na Asvel
luka mitrovic - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde žele da nastave pobednički niz. Crveno-beli sutra (19.00) u 9. kolu Evrolige dočekuju ekipu Asvela, tim koji igra odlično na početku sezone, i u ovom takmičenju ostvarili su skor od šest trijumfa i samo dva poraza.

Trener Zvezde Dejan Radonjić smatra da im u goste dolazi nezgodna ekipa, sastavljena od odličnih pojedinaca.

- Asvel je u dosadašnjem delu Evrolige ostvario odlilčne rezultate. Nalaze se u vrhu tabele, i nema dileme da  nas očekuje težak protivnik. Sastavljeni su od dobrih pojedinaca, prave atlete, fizički odlično spremni. Igraju na dosta poena, a nama je da iskontrolišemo rezultat i da dobrom igrom u oba smera ostvarimo povoljan rezultat - kazao je Radonjić.

Trener Zvezde osvrnuo se i na na dolazak Stefana Markovića i na povratak Nikole Ivanovića u tim..

- On još nije odradio nijedan trening, čak nije ni registrovan. Posle toga možemo da pričamo na tu temu. Što se tiče Ivanovića, on je počeo sa treninzima, sad videćemo koliko će moći da pomogne protiv Asvela, pošto je imao veliku pauzu - zaključio je Radonjić.

Krilni centar Zvezde Luka Mitrović smatra da tim u mnogo boljem raspoloženju dočekuje Asvel, nego što je to bio slučaj protiv Panatinikosa.  

- Očekujemo ovaj meč u boljem raspoloženju nego onaj sa Panatinaikosom. Sa druge strane očekuje nas sjajan tim, kvalitetan, koji je to pokazao u dosadašnmjem delu Evrolige. Popunjeni na svim pozicijama, atletski dominantni, sve u svemu jedna komplatne ekipa i biće nam potrebno jedno dobro naše izdanje da stignemo do trijumfa - poručio je Mitrović.

Košarkaš crveno-belih osvrnuo se i na večiti derbi koji se igra u nedelju u Admieral Bet ABA ligi.  

- Jedno su očekivanja javnosti, a drugo je šta mi radimo. Uvek smo išli meč po meč, za nas je svaki naredni najbitniji. Pogotovo što sutra igramo protiv dobre evroligaške ekipe, što će za nas biti veliki izazov - zaključio je Mitrović.
 

BONUS VIDEO:

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike