Srpski as nestao na parketu, ali uživao u pobedi Oklahome nad Lejkersima: Vestbruk hteo da bije Bazlija (VIDEO)

28.10.2021

05:49

0

Pokuševski naređao nule u statistici, učinak se sveo na jednu izgubljenu loptu i dva promašaja

Srpski as nestao na parketu, ali uživao u pobedi Oklahome nad Lejkersima: Vestbruk hteo da bije Bazlija (VIDEO)
Tan2021-10-28_31844862_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Garett Fisbeck

Nije srpski košarkaški internacionalac imao svoje veče, baš ga ništa nije htelo, ali jesu njegovi saigrači, pa je Oklahoma savladala Los Anđeles Lejkerse sa 123:115.

Aleksej Pokuševski na parketu je proveo tek nešto više od sedam minuta, a u njegovim statističkim kolonama bile su gotovo sve same nule.

Jedina rubrika u kojoj se "upisao" bila je izgbuljena lopta, pa je mogao da prođe i bez te jedinice. Sve se, što se tiče srpskog asa, svelo na dva neuspešna pokušaja za tri poena.

Šaj Gildžeos-Aleksander sa 27 poena i Darijus Bazli sa 20 bili su najefikasniji u redovima Oklahome, a upravo je potonji uspeo da na kraju utakmice žestoko iznervira Rasela Vestbruka.

Vodili su Tandersi sa pet razlike na četiri sekunde pre kraja, meč je sigurno bio dobijen, a Bazli je presekao dodavanja rivala, zatrčao se preko terena i zakucao. Onako pobednički. Za kraj.

 

 

Vestbruku, koji je imao tripl-dabl učinak od 20 poena, 14 skokova i 13 asistencija, ovo se nimalo nije svidelo, pa je ušao u sukob sa Bazlijem. Sve se završilo na verbalnom okršaju, ali je bilo više očigledno da Rasel, koji je zbog ispada isključen, ne može da se pomiri sa potezom koji je shvatio kao ponižavanje svog tima.

Pored Vestrbukovih 20 poena, samo je još Entoni Dejvis "iskočio". ali ni njegovih 30, uz osam uhvaćenih lopti nisu bili dovoljni za više od poraza Lejkersa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike