Mezimac "grobara" ima novi klubu! Vil Mozli ostaje u AdmiralBet ABA ligi!

15.10.2021

16:04

0

Autor: A. Š.

Američki centar nije dugo bio bez angažmana

Mezimac "grobara" ima novi klubu! Vil Mozli ostaje u AdmiralBet ABA ligi!
20200108mmMozli01 - Copyright MN Press

Nije dugo trebalo Vilu Mozliju da pronađe novi angažman. Samo nekoliko dana pošto je ozvaničen rastanak s Partizanom, mezimac "grobara" predstavljen je u novom klubu - Mornaru iz Bara.

Barani nisu počeli novu sezonu u regionalnom takmičenju kako su želeli. Iako su u takmičenje ušli sa znatno promenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu sigurno se nisu nadali da posle tri utakmice neće imati nijednu pobedu.

Mozli je prethodne dve sezone s velikim uspehom nosio dres Partizana. Sjajnim atletskim sposobnostima i odnosom prema obavezama, za kratko vreme "ušao je pod kožu" navijačima kluba iz Humske i brzo stekao status jednog od omiljenih stranaca koji su nosili crno-beli dres.

Prošle sezone američki centar je  na 16 mečeva u regionalnom šampionatu prosečnu beležio 6,5 poena i 5,8 skokova po nastupu, dok je na 12 susreta u Evrokupu imao učinak od 4,4 poena i 4,7 skokova. Pred početak priprema za tekuću sezonu na standardnim lekarskim pregledima su mu ustanovljeni određeni zdravstveni problemi, zbog kojih nije ni počeo rad sa Željkom Obradovićem.

Srećom, Mozli je nedavno dobio od lekara zeleno svetlo za nastavak profesionalne karijere, ali su crno-beli pre tri dana objavili sporazumni prekid saradnje sa centrom, koji će u narednom periodu atraktivnim zakucavanjima, po kojima je postao prepoznatljiv, uveseljavati publiku u Baru.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike