Prve reakcije iz Zvezde posle magične noći u Tel Avivu: Uložili smo mnogo ponosa u ovo

07.10.2021

21:24

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli prezadovoljni trijumfom protiv Makabija

Prve reakcije iz Zvezde posle magične noći u Tel Avivu: Uložili smo mnogo ponosa u ovo
Copyright MN Press

Magično veče imala je Crvena Zvezda u Tel Avivu. Jedno od onih koji će se sigurno dugo pamtiti i prepričavati među navijačima, koji su sa uživanjem mogli da gledaju kako momci u crveno-belim dresovima „melju“ favorizovanog rivala u njegovoj kući.

Makabi – Crvena zvezda 63:75.

- Čestitke mojim igračima na pobedi i stvarno dobroj utakmici. Imamo mnogo problema na startu sezone, još smo u skoro istoj situaciji. Ali, odigrali smo zaista dobro, ofanzivno i defanzivno – rekao je posle meča trener srpskog i regionalnog prvaka Dejan Radonjić.

Trofejni strateg crveno-belih istakao je kako je dobra igra u oba pravca bila preduslov za pobedu u Tel Avivu.

- Uvek je lepo igrati u sjajnoj atmosferi i večeas je bio veliki izazov za nas da igramo protiv Makabija pred njegovim navijačima. Nadam se da ćemo uskoro imati još neke igrače na raspolaganju, jer će igranje sa smanjenom rotacijom u ovom rasporedu biti teško za nas – kazao je Radonjić.

Jedan od junaka Zvezdinog trijumfa bio je Nikola Kalinić.

- Igrali smo jako. Pokušali smo da igramo dobru odbranu. Uložili smo mnogo ponosa u ovo. Sada se osećamo dobro, samo treba da nastavimo sa ovakvom igrom, da dajemo sve od sebe u svakom meču, pa ćemo da vidimo. Mislim da je večeras bilo sjajno i verujem da možemo da nastavimo sa ovakvom igrom – kazao je Nikola Kalinić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike