NBA as prošetao suknjicu ulicama Njujorka: Rasele, šta ti, dečko, radiš?! (FOTO)

14.09.2021

12:48 >> 15:12

0

Vestbruk je i kosu ofarbao u plavu boju, a kasnije dodao i bele zvezdice

NBA as prošetao suknjicu ulicama Njujorka: Rasele, šta ti, dečko, radiš?! (FOTO)
Copyright Profimedia

Hajde da kažemo da se radi o stajlingu.

Novo pojačanje Los Anđeles Lejkersa, čuveni NBA as Rasel Vestbruk, oduvek je važio za jednog od “najluđih” kada se radi o oblačenju i frizurama.

Ovog puta je, na nedavno održanoj “Njujorškoj nedelji mode”, prevazišao samog sebe. Pojavio se Rasel na licama Njujorka u modnoj kombinaciji koja je mnoge šokirala. Najblaže rečeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44)

Sa sveže ofabranom kosom u plavo (kasnije dodao i bele zvezdice), Rasel je obukao belu suknju sa faltama, svetao džemper na dugmiće, a na nogama je imao poluduboke cipele. Naziru se i štraftaste čarape (tamno i svetlo siva kombinacija), a sve zajedno izgledalo je, pa reći ćemo, neuobičajeno.

pročitajte još:

Njegova objava na društvenim mrežama podigla je veliku prašinu, a bilo je svega – od pohvala na račun izgleda do uvreda namenjenih košarkašu.

Vestbruk je u NBA ligi 13 godina. Posle 11 sezona u Oklahomi, trejdovan je u Hjuston 2019. Posle toga je stigao i u Vašington, a odatle i u Lejkerse.

Rekorder je po broju tripl-dablova. Iza sebe ima 943 nastupa, uz prosek od 23,2 poena, 8,5 skokova i 7,4 asistencije. U sezoni za nama prosek mu je bio 22,2 poena, 11,7 asistencija i 11,5 skokova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike