Težak i lep dan za Željka Obradovića: Hvala Novici, hvala navijačima i klubu na oproštaju od mog kuma Dude!

16.09.2021

22:17

0

Trener Partizana stao je pred kamere klupske televizije

Težak i lep dan za Željka Obradovića: Hvala Novici, hvala navijačima i klubu na oproštaju od mog kuma Dude!
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Posle velikog, sadržajnog i emotivnog dana, punog i tuge i radosti, za sve navijače Partizana, na kraju stoji da su crno-beli pobedili evropskog prvaka Efes u prijateljskoj utakmici i da se Novica Veličković oprostio od igračke karijere.

Posle spektakla u Areni, pred kamere klupske televizije stao je trener Željko Obradović.

– Jedan dan koji je prepun emocija. Da probam da krenem nekim normalnim redosledom. Prvo da zahvalim ekipi Efesa koja je došla da uveliča ovu utakmicu, poslednju za Novicu Veličkovića. Mislim da je i za njega i sve nas bila čast da se igra utakmica u Areni protiv evropskog prvaka. Zaista, hvala svim ljudima iz Efesa, počev od trenera Ergina Atamana. Mislim da su ispoštovali svaki detalj koji smo se dogovorili pre utakmice i hvala im što su došli i uveličaju ovaj meč.

Pitanja mu nije trebalo postavljati:

Naravno, drago mi je zbog Novice da je sve ovako proteklo, to je igrač koji je obeležio jednu epohu u Partizanu. Sve se videlo koliko je publika uz njega, lep govor je održao, setio se svega. Čestitam mu na svemu što je uradio u Partizanu i pozvao sam ga dođe na naše treninge kad god može da bude sa nama.

Ovo je bila prva domaća utakmica Partizana pred navijačima posle godinu i po dana. Arena je bila puna.

– Važno je i da su navijači došli u tolikom broju, bila je ovo prva utakmica ove ekipe pred njima. Hvala im što su podržali ovaj novi tim koji je tek na početku i hvala im što su ispratili mog velikog prijatelja i kuma Dudu Ivkovića na način na koji je on to zaslužio. Meni lično veoma težak dan, pokušao sam da se što više koncentrišem na utakmicu. Igrači su odigrali izuzetno borbeno, ali i Efesu je nedostajalo mnogo igrača, nisu odigrali na nivou kako inače igraju.

Obradović je odmah nastavio:

– Mnogo mi je žao što sam dobio tu tragičnu vest kad sam se jutros probudio. Ne bih mnogo o mom odnosu sa Dudom, to je opšte poznato, mislim da je Partizan uradio sve da se od Dude oprostimo na dostojanstven način. Biće prilike i u budućnosti, jer to je čovek koji je mnogo dao Partizanu – rekao je trener crno-belih.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike