Veličković u suzama: Hvala Partizanu na svemu što mi je dao u životu, kapiten crno-belih više ne igra košarku

16.09.2021

18:29 >> 20:53

0

Završena je jedna velika karijera

Veličković u suzama: Hvala Partizanu na svemu što mi je dao u životu, kapiten crno-belih više ne igra košarku
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Novica Veličković se oprostio od igranja košarke na veličanstveni način. Gost njegovog Partizana bio je prvak Evrope Efes. Dugogodišnji kapiten crno-belih na poluvremenu je uzeo mikrofon i održao govor.

Naravno, glavna tema u svetu košarke je odlazak Dušana Ivkovića.

Nažalost, danas nas je napustio Duda Ivković. Ovim putem bih hteo da mu se zahvalim za sve što je uradio za našu, za svetsku košarku, za mene lično. Za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava – govorio je Veličković vidno pod emocijama.

Potom je nastavio:

– Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu, Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene. Tu su svi ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo moji saigrači, bez kojih verovatno ne bih ni bio u ovoj poziciji.

Na sedištima pored terena bili su njegovi brojni saigrači iz raznih faza Partizana. Uroš Tripković i Milenko Tepić, sa kojima je činio “trio TNT”. Tu su bili i Slavko Vraneš, Predrag Šuput, ali i Saša Ilić i mnogi drugi.

Hvala Partizanu na svemu što mi je dao u životu, hteo sam da vratim samo delić toga. Navijači, isto tako sam i vama hteo da vratim za svu energiju koju smo delili zajedno svih ovih godina. Isto tako, hteo bih da poželim svu sreću Željku i ekipi, da ih prati zdravlje. Kao što sam rekao, Partizanova publika zna da ceni borbenost, energiju i to je sve što imam da poručim ovim momcima ovde.

Potom se obratio direktno publici:

– Jednu pesmu sam ponavljao gde god da smo igrali, na strani ili kod kuće. Voleo bih svi da se zagrlite, tako i igrači – rekao je Novica, a onda zapevao sa svima:

Gde god ti da igraš, tu su tvoji Grobari

Partizan je inače utakmicu dobio 92:85.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike