Pejdž zvanično otišao iz Partizana, ugovor je sporazumno raskinut: Markuse, hvala na svemu i srećno!

22.09.2021

09:25

0

Ljubimac navijača više nije član crno-belih

Pejdž zvanično otišao iz Partizana, ugovor je sporazumno raskinut: Markuse, hvala na svemu i srećno!
Copyright MN Press

Markus Pejdž i zvanično više nije košarkaš Partizana. Amerikanac i crno-beli su sporazumno raskinuli ugovor, posle tri godine.

Pejdž je imao razne epizode u Partizanu, ali je bio sastavni deo svih uspeha crno-belih, sa kojima je osvojio dva nacionalna kupa i Superkup ABA.

Ipak, nije se uklopio u koncepciju i planove Željka Obradovića, tako da je potražio novu sredinu i brzo je našao: igraće u francuskom Orleanu.

Pejdž je bio i ljubimac navijača, koje je kupio svojim odnosom prema dresu, zalaganjem i ponašanjem. On je tokom tri godine boravka u Srbiji dobio i naše državljanstvo, tako da se može reći da se odomaćio.

– KK Partizan NIS i Markus Pejdž su juče potpisali sporazum o prekidu saradnje. Nakon čega je Pejdž postao slobodan u izboru novog kluba. Za tri sezone u crno-belom dresu, Markus je osvojio dva Kupa “Radivoj Korać”, uz jedan ABA Superkup. Partizan NIS se Markusu Pejdžu zahvaljuje na svemu što je učinio tokom prethodne tri sezone i želi mu puno sreće u nastavku karijere – poručili su crno-beli.

Partizan sezonu u ABA počinje u ponedeljak gostovanjem Zadru.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike