Luku je zaustavila patrola, a onda su policajci uradili... pa ono što bi i svi na njihovom mestu (FOTO)

02.09.2021

15:49 >> 16:29

0

Dončić je sigurno najveća zvezda u Sloveniji

Luku je zaustavila patrola, a onda su policajci uradili... pa ono što bi i svi na njihovom mestu (FOTO)
Copyright Luka Dončić/TANJUG/AP Photo/Eric Gay

Nema sumnje da je najbolji košarkaš svih vremena kada je reč o Sloveniji, ali ni da je prvi vrhu liste evropskih majstora loptanja pod obručima.

Košarkaš Dalasa Luka Dončić (22), saigrač našeg Bobana Marjanovića, stoga je, sa svim razumljivo, najveća zvezda u domovini, u kojoj i dalje provodi odmor od profesionalnih obaveza.

A bilo ih je ove godine. Duga i odlična sezona u NBA ligi, a zatim kvalifikacije za Olimpijske igre, pa i učešće u Tokiju u kojem je Sloveniju doveo do velikog četvrtog mesta, Luki daju za pravo da poslednje dane odmora živi punim plućima.

Ono što je problem kada ste toliko poularni je činjenica da tokom dana teško da možete na miru da prošetate ulicama. Tako je i Dončića teško vidi u Ljubljani. Ipak, obožavateljima je nemoguće pobeći, pa je tako sjajni mladi košarkaš naleteo na policijsku patrolu koja ga je zaustavila na motoru.

A onda su policajci uradili ono što bi verovatno uradili svi koji bi se našli u takvoj situaciji. Ili je bolje reći oni koji bi imali sreće da se sretnu s tako velikom zvezdom.

Zamolili su ga za autogram i zajedničku fotografiju, pa s emože zaključiti da je zaustavljanje Dončića bio deo rutniske kontrole, odnosno da nije prekršio nikakve saobraćajne propise.

Istini za volju, možda i jeste, možda je i kažnjen zbog toga, ai to javnost nije saznala. Kad smo kod javnosti, pomenuta fotografija bukvalno je “zapalila” društvene mreže, a jedan od najboljih komentara ostavio je jedan od Slovenaca:

pročitajte još:

– Kada mene budu sledeći put budu zaustavili u noćnim satima, predložiču im da se fotografišemo.

Pred Dončićem su sada klupske obaveze, a svi navijači Dalas Maveriksa s nestrpljenjem očekuju da ponovo uživaju u njegovim potezima. Na mladom Slovencu je samo da nastavi gde je stao i opravda epitet najopasnijeg igrača na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike