Baš sve o sezonskim ulaznicama Crvene zvezde! Prodaja počinje tačno u podne

05.09.2021

18:07 >> 20:14

0

U ponudi čak 24 cenovna ranga

Baš sve o sezonskim ulaznicama Crvene zvezde! Prodaja počinje tačno u podne
Copyright MN Press

Crvena zvezda je objavila da u ponedeljak u podne pročinje prodaju sezonskih ulaznica za novu sezonu.

Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi.

Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta našeg dugogodišnjeg partnera tickets.rs.

– 76 godina duga tradicija Kluba pratila je mnogo lepih, ali i teških momenata. Ono što je bilo prisutno kao konstanta od kada je Crvena zvezda osnovana davne 1945. godine i kada se košarka prvi put na ovim prostorima pojavila među zidinama Malog Kalemegdana jeste pojam ZVEZDAŠ. To je reč koja ima težinu jer je ne određuje ništa drugo nego osećaj pripadnosti jednom klubu, život uz taj Klub i pripadnost jednoj velikoj crveno-beloj porodici. Ta pripadnost nikada ne ostaje na rečima, pokazuje se delima. Ona nije vezana isključivo za uspehe, slavlja i trofeje, već i za teške momente. Bilo ih je, ali osvrt na prebogatu istoriju kluba govori da je mnogo više bilo trofejnih i uspešnih godina, baš kao i osvrt na modernu istoriju. Nemoguće je nabrojati sve velikane koji su gradili istoriju Crvene zvezde, na terenu i van njega. Nemoguće je nabrojati kakve sportske veličine su nosile taj dres, kakvi velikani glumišta, književnosti, drugih umetnosti, naučnici, istorijske ličnosti… su sebe ponosno predstavljali Zvezdašima. Svi oni su bili i ostali deo crveno-bele porodice koja je i najveći ponos Crvene zvezde – navela je Zvezda u saopštenju.

Kada su u pitanju detalji, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će Zvezda igrati utakmice u četiri takmičenja.

KK Crvena zvezda

Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane, koji će takođe imati i poseban šalter za kupovinu sezonskih ulaznica u cilju izbegavanja gužve i nepotrebnih zastoja.

– Oni će praktično imati svoju “brzu liniju” gde će proces učlanjivanja i kupovine ulaznica biti ekspresan. Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni – navodi se u saopštenju.

Proces kupovine sezonske karte je sledeći:

Prvi korak je popunjavanje formulara i praktično učlanjivanje u klub. Svi kupci nakon toga prelaze na kupovinu ili preuzimanje svoje nove sezonske karte. Uz sve navedeno, svi zainteresovani koji su vakcinisani biće zamoljeni da predaju na uvid potvrdu o vakcinaciji koja će biti neophodan dokument da bi se ostvario popust za vakcinisane. Zvezda je zamolila sve kupce da pripreme lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, mobilni telefon, email).

– Pozivamo sve vlasnike pasoša Crvena zvezda Republika da ponesu i taj “dokument” kako bi dobili novi pečat u odeljku koji je namenjen za to. Oni koji nemaju svoj personalizovani pasoš, pri kupovini sezonske ulaznice i učlanjivanja u klub dobiće svoj “dokument” Crvena zvezda Republika. Takođe, uz sezonsku ulaznicu svi kupci će dobiti i specijalno dizajniran holder koji se savršeno uklapa u kreativni dizajn sezonske ulaznice pa Zvezdaši praktično dobijaju celokupan paket i još jednu potvrdu da sezonska ulaznica nije samo parče plastike – saopštili su crveno-beli.

Aktivni su i programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior. Klub je najavio da će i ove sezone fokus biti na najmlađim zvezdašima, ali i onim najstarijim. Za njih su spremljena posebna iznenađenja uz pomoć klupskog partnera.

Kupci ulaznice za počasna mesta u ponudi za kupovinu imaju i vaučer koji donosi pristup VIP Lounge baru po ceni od 10.000 dinara na svim utakmicama u kojima je Crvena zvezda domaćin u Evroligi (17 utakmica).

Tlocrt Arene, KK Crvena zvezda

Tlocrt hale “Aleksandar Nikolić”, KK Crvena zvezda

VERNOST I PODRŠKA

Crvena zvezda je mnogo puta isticala koliki je značaj imala podrška navijača u istorijski teškoj sezoni 2020/2021.

– Crveno-beli su uzvratili za vernost, ljubav i podršku donevši u vitrine nova tri trofeja, a uprava i menadžment kluba još jednom su odlučili da kažu veliko hvala. Naime, svi navijači koji su prošle sezone kupili sezonske ulaznice 30, sada ih menjaju bez bilo kakve doplate i imaju prioritet da zadrže izabrano mesto u dvorani prošle sezone. Kupci sezonskih ulaznica 20 i 10 uz odgovarajuću doplatu koja je istaknuta u tabeli takođe zadužuju godišnju kartu za sezonu 2021/2022 – naveo je klub.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike