Partizan spreman za Istanbul, Dangubić poručuje: Da vidimo gde smo s ekipama iz Evrolige (VIDEO)

09.09.2021

20:56 >> 21:05

0

Crno-beli prvi meč igraju s Monakom

Partizan spreman za Istanbul, Dangubić poručuje: Da vidimo gde smo s ekipama iz Evrolige (VIDEO)
Copyright MNPress/Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana odradili su nekoliko pripremnih utakmica i spremni su za učešće na turniru u Istanbulu.

Biće to strašno jaka provera urađenog u dosadašnjem delu priprema jer su učesnici turnira pored Partizana Fenerbahče, Monako i Uniks iz Kazanja.

Svoju prvu utakmicu izabranici trenera Željka Obradovića igraće sa Monakom, a onda u zavisnosti od rezultata i sa Fenerbahčeom ili Uniksom.

Analizu urađenog, ali i očekivanja od predstojećeg tunrira u Istanbulu izneo je za BC Partizan TV iskusni Nemanja Dangubić.

– Očekuje nas težak turnir sa kvalitetnim ekipama i sigurno dobra provera za nas. Da vidimo gde smo i da nastavimo da unapređujemo našu igru. Sigurno će evroligaške ekipe da nam ukažu na greške na kojima moramo da radimo. Ima još dosta posla da se odradi i u odrani i u napadu. Dobro je što imamo takve provere, to su ekipe iz najvećeg nivoa evropskih takmičenja. Raduje nas taj izazov i spremni smo da odemo tamo i damo sve od sebe.

Dangubić je za kraj prokomentarisao i detalje sa utakmice protiv Radničkog u Kragujevcu u kojoj je imao priliku da sa Radetom Zagorcem čini centarski tandem tima.

pročitajte još:

– Trener voli da odigra nekoliko minuta sa nižom postavom, pa je to malo atipično. Rade i ja možemo da menjamo dosta pozicija u odbrani. Prija nam agresivna i brza igra i mislim da će to biti jedna od naših najvećih rivala u sezoni – zaključio je Dangubić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike