Anđušić i Vesterman dobijaju NBA društvo: Monako sprema pravu „bombu“

12.09.2021

05:27 >> 06:53

0

Autor: Adam Štulić

Osvajač Evrokupa blizu jednog od najzvučnijih pojačanja

Anđušić i Vesterman dobijaju NBA društvo: Monako sprema pravu „bombu“
Copyright Majk Džejms foto: MN Press

Kao da je Monako aktivnostima na tržištu rešio da ubrza zarastanje rana posle dramatičnog poraza u tri produžetka od Partizana. U danu kada su na turniru u Istanbulu izgubili od crno-belih, košarkaši francuskog kluba angažovali su iskusnog Vila Tomasa, ali se prava „bomba“ očekuje u narednim danima, kada bi trebalo da se ozvaniči saradnja sa Majkom Džejmsom.

Ekipa Zvezdana Mitrovića sprema se za debitantsko učešće u Evroligi, zbog čega su u tim ovog leta, između ostalih, već stigli Danilo Anđušić i Leo Vesterman, a poslednje u nizu pojačanja je prošlosezonski košarkaš Zenita.

Podsetimo, krilni centar je ovog leta potpisao ugovor sa Uniksom, ali je on raskinut pre nego što je Tomas i stigao da debituje u prošlosezonskom vicešampionu Evrokupa, kojeg ove takmičarske godine takođe čeka učešće u Evroligi.

Pročitajte još

Ipak, prava detonacija u Kneževini se tek očekuje, jer, kako pišu evropski mediji, Majk Džejms je nadomak Monaka. U danu kada je raskinuo ugovor s moskovskim CSKA, sjajni američki bek mogao bi da se vrati na evropske terene, posle prošlosezonskog izleta u NBA u dresu Bruklina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike