Vesterman i Jasikevičijus ponovo na istoj strani

06.01.2021

15:11 >> 15:25

0

Autor: M. R.

Francuski plejmejker potpisao za Barselonu

Vesterman i Jasikevičijus ponovo na istoj strani
Copyright MN Press

Još kad je sporazumno raskinuo ugovor sa Fenerbahčeom pre dve nedelje, sve priče su ukazivale da će Leo Vesterman preći u Barselonu. Odužio se taj prelazni period, pa tek danas stižu vesti iz Španije da je saradnja potpisana i da će popodne trenirati sa ekipom Šarunasa Jasikevičijusa.

Pročitajte još

Francuski košarkaš je trebalo da ode put Barselone, a u suprotnom smeru da krene njegov sunarodnik Tomas Ertel. Međutim, situacija se sa Ertelom iskomplikovala, jer je klub saznao da pregovara sa Real Madridom. Tomas je i dalje član Barselone, jer ne prihvata uslove koje mu nude za sporazumni raskid ugovora…

Bez obzira na to španski tim je odlučio da potpiše ugovor sa Vestermanom, jer danas u 19.00 ističe rok za registraciju u Evroligi, za igrače koji su u prvom delu sezone već igrali za neki drugi tim u istom takmičenju. Nekadašnji košarkaš Partizana je prihvatio određene modifikacije u ugovoru koji je pre nekog vremena potpisan, jutros je odradio lekarski pregled i spreman je za novu saradnju sa Šarunasom Jasikevičijusom. Njih dvojica su prethodno radili zajedno u Žalgirisu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike