Kajri pravi velike probleme Durentu i Netsima: Irving pod istragom, preti mu suspenzija

12.01.2021

16:42 >> 17:34

0

Autor: N. St.

Muke Bruklina zbog sjajnog plejmejkera..

Kajri pravi velike probleme Durentu i Netsima: Irving pod istragom, preti mu suspenzija
Copyright Tanjug/AP Photo/Kathy Willens

Nema nikakve sumnje da je Kajri Irving jedan od najboljih plejmejkera na svetu. Stvari koje on ume da uradi sa loptom u rukama su blago rečeno fenomenalne.

Međutim, njegovi problemi, ponašanje i odluke koje donosi su u najmanju ruku čudne. Još kada je bio u Klivlendu sa Lebronom Džejmsom je imao određene razmirice. Nije po dobrom zapamćen ni njegov boravak u Bostonu, mada se očekivalo da će drugačije biti u Bruklinu.

Ne računajući prošlu sezonu koju je Kevin Durent propustio zbog povrede, ova je trebalo da bude „bum“ za njih dvojicu i napad na šampionski prsten. Krenuli su dobro, da bi se prvo Spenser Dinvidi povredio i vrlo verovatno završio sezonu, a onda je sjajni organizator igre počeo da pravi probleme.

Poslednji meč za Netse odigrao je 6.januara u pobedi protiv Jute (130:96). Dao je 29 poena i sve je delovalo dobro. Posle te utakmice je propustio naredne tri – Filadelfiju, Memfis i Oklahomu (pobeđeni su samo Siksersi). Neće igrati ni protiv Denvera, a verovatno ni na nekoliko narednih utakmica.

Trener Stiv Neš i klub razloge njegovog odsustva objašnjavaju kao „lične“. Šta god to tačno značilo. Bilo je raznih spekulacija o zdravstvenim problemima unutar porodice ili nečemu sličnom i da zbog toga ne može da igra. Tako je bilo sve do danas.

Irving je snimljen na proslavi rođendana svoje sestre i to bez maske.

– NBA liga će ispitati sve oko spomenutog snimka proslave. Ne očekuje se da će Kajri biti u postavi Bruklina ove nedelje – navodi Adrijan Vojnarovski.

Pročitajte još:

To znači da će biti pokrenuta istraga protiv njega i da mu preti suspenzija zbog kršenja zdravstvenog protokola koja, u najboljem slučaju, iznosi 10 dana. Netsi u poslednjih nekoliko utakmica zaista ne deluju kao tim koji se bori za titulu, moglo je to da se vidi i protiv Oklahome gde je Durent igrao praktično sam. Moraće Neš i njegovi saradnici što pre da pronađu način da reše probleme unutar ekipe inače bi stvari mogle da krenu nizbrdo…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike