Filipovski posle poraza: Crtu ćemo podvući na kraju sezone

16.01.2021

19:56 >> 20:15

0

Autor: M. R.

Trener crno-belih kratko izneo utiske u Podogorici

Filipovski posle poraza: Crtu ćemo podvući na kraju sezone
Copyright Promo/ ABA liga/ Budućnost Voli

Crno-beli su doživeli još jedan poraz u ABA ligi, čak osmi ove sezone (80:72). U Podgorici im je presudio Nikola Ivanović sa 25 poena, od kojih je 15 ubacio u poslednjoj deonici. Trener Partizana Saša Filipovski je kratko izneo utiske posle duela u “Morači”.

– Čestitam Budućnosti na pobedi. Danas je Ivanović bio dobro razigran i pogađao je šuteve… Kao i Dela Vale. Mi smo u napadu imali dobar procenat za tri poena, ali smo promašili mnogo puta ispod koša. Okrećemo se sledećoj utakmici.

Pročitajte još

Šanse za ulazak u razigravanje svedene su na teoriju već u januaru…

– Matematika je matematika, a život je život. Kao što sam rekao kada sam došao, idemo iz utakmice u utakmicu, i na to ćemo se koncentrisati. Na kraju sezone će se povući crta i onda ćemo reći šta je i kako bilo – zaključio je Filipovski.

Partizan u narednom kolu ABA lige igra sa FMP 23. januara, a pre toga će 19. januara gostovati u Evrokupu francuskom Metropolitanu. Trenutno u ABA ligi imaju učinak 7-8 i veoma su daleko od mesta koje vodi u razigravanje. Čak sedam ekipa je zabeležilo manje poraza nego “parni valjak”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike