Radonjić pred Real: Ne smemo da ponovimo „mekan“ ulaz u meč

17.01.2021

16:48 >> 16:53

0

Autor: N. St.

Trener Zvezde o Madriđanima

Radonjić pred Real: Ne smemo da ponovimo „mekan“ ulaz u meč
Copyright MN Press

Posle poraza od Valensije je Crvena zvezda ostala u Španiji. Autobusom su otputovali u Madrid gde ih čeka okršaj sa Realom u ponedeljak (18.00).

Prvobitno je taj meč trebalo da bude odigran u sredu, ali je odložena zbog zaleđenog aerodroma u španskoj prestonici. O narednom meču je pričao Dejan Radonjić.

– Prethodna dva dana smo iskoristili za analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi, a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije – rekao je Radonjić.

Ulogu favorita prepustio je „kraljevskom klubu“, posebno pošto na tom meču neće moći da računa na Lojda, Noka, Simanića i Simonovića koji su ostali u Beogradu.

– Mi sa druge strane želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili protiv Valensije. Tu mislim na „mekani ulaz“ u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice – poručio je Radonjić.

Pročitajte još:

Po završetku meča sa Realom sledi povratak u Beograd i pirprema za mečeve sa Barselonom i Mornarom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike