Nikola se ne opterećuje da bude MVP na kraju sezone

20.01.2021

07:27 >> 09:15

0

Autor: Milan Nastić

Centar Denvera je priznao da mu prija kad ga porede sa najboljima u NBA

Nikola se ne opterećuje da bude MVP na kraju sezone
Copyright tanjug /AP Photo/David Zalubowsk/

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je posle meča sa Okalhomom da se ne opterećuje tima da li će biti MVP na kraju sezone, već da je za njega najvažnije da ekipa pobeđuje.

– Što se tiče MVP ja samo pokušavam da pobedim što više utakmica.Ne znam stvarno šta da kažem po tom pitanju,igram dobro,i nadam se da će ovo potrajati što duže – kazao je Jokić i nastavio da priča o meču:

– Utakmicu smo počeli loše,sporo, Oklahoma je davala lake poene,druga četvrtina mnogo bolja, igrači sa klupe su uneli potrebnu energiju i napravili prednost. Mislim da smo sa minus sedam došli na plus sedam, igrači sa klupe su  nas probudili. Čini mi se da smo u jednom trenutku otišli na 20 koševa razlike, i onda smo utakmicu priveli rutinski kraju.

Pročitajte još

Srpski centar je priznao da mu prija kad ga porede sa najboljim igračima u NBA, poput Kevinom Durentom, Janisom Adetokumbom.

– Naravno da mi to puno znači, i vetar je u leđa, kad tako kažu moji saigrači. Prija i znači da ti veruju, što je veoma bitno. Lepo je tako nešto čuti.

Nikola Jokić je priznao da im mnogo znači kada uđu igrači sa klupe i pomognu prvoj petorci da prelome rezultat.

– Svi mi naporno treniramo i želimo da u svakoj utakmici pobedimo. Ta energija je veoma bitna, jer nekad mi starteri uđemo sporo u utakmicu, zato je potrebno da nas oni poguraju. To nam je neophodna i verujem da će tako biti i u nastavku sezone – zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike