"Lični razlozi" ne postoje - u Sakramentu ne govore istinu o Bjelici!

23.01.2021

08:10 >> 10:32

0

Autor: D. B.

Ovo je tvrdnja novinara Sakramento bi koji pažljivo prati dešavanja u redovima kingsa

"Lični razlozi" ne postoje - u Sakramentu ne govore istinu o Bjelici!
Copyright Profimedia

U Sakramentu, izgleda, ne govore istinu. Novinar lokalnog “Sakramento bi” Džejson Andreson tvrdi da je dobio uveravanje od izvora iz samog kluba da Nemanja Bjelica nije ostao bez minuta zbog “ličnih razloga”, kako je nedavno rekao trener Luk Volton, već da je sve plan generalnog menadžera Monte Meknera.

Navodno, ideja čoveka koji je zamenio na ovom mestu Vlada Divca je da potpuno promeni odnose unutar tima i da se igra gradi na plejmejkeru Dieronu Foksu koji je nedavno potpisao petogodišnji ugovor vredan 163 miliona dolara.

Bjelica je već dve nedelje zakucan za klupu, a meč protiv Njujorka bio je šesti uzastopni na kome nije igrao. Volton izbegava da odgovrio na pitanja novinara zbog čega je to tako, ali između redova može da se zaključi, kako to tvrdi “Sakramento bi”, ova odluke nema nikakve veze sa poverenjem stručnog štaba u reprezentativca Srbije.

Sakramento su u novembru pokušavali da pronađe tim u koji bi trejdovali Bjelicu i od te namere ne odustaju. Novi generalni menadžer smatra da je Nemanja prestar (32 godine) i da se ne uklapa u način igre koji odgovora Foksu.

Pročitajte još

Od starta ove sezone bilo je jasno da Nemanja neće biti u prvom planu u redovima “kingsa”, ali je na prve četiri utakmice, kao adut sa klupe, imao šta da ponudi. Sakramento je ostvario tri pobede uz poraz, a Bjelica je imao prosek od 9.0 poena uz procenat šuta od 55.2%.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike