Varničilo u "Topolici": Zbog ovoga su isključeni Radonjić i Pavićević (video)

24.01.2021

20:13

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde i pomoćni strateg Mornara u žestokom verbalnom obračunu

Varničilo u "Topolici": Zbog ovoga su isključeni Radonjić i Pavićević (video)
Copyright Printscreen/Youtube/Arena sport

Pre nego što su sudije i podbacile loptu za početak derbija kola ABA lige između Mornara i Crvene zvezde mogla je da se primeti pojačana tenzija u oba tabora.

U smirivanju strasti nije pomoglo ni odlaganje početka meča usled problema s vodom na parketu u “Topolici”, a kako se utakmica bližila raspletu i neizvestan rezultat učinio je da situacija u jednom trenutku dostigne tačku ključanja.

Početkom četvrte deonice u reketu Barana došlo je do sudara Jeremića sa jednim od saigrača, posle čega je bek Mornara ostao da leži na parketu.

Pročitajte još

I dok su sa klupe domaćeg tima protestvovali kod arbitara, verovatno misleći da je njihovog košarkaša zakačio neko od Zvezdinih košarkaša koji su bili u borbi za loptu, Dejan Radonjić je došao skoro do polovine domaćih gde je ušao u žestoku verbalnu raspravu sa pomoćnim trenerom Barana Đorđijem Pavićevićem.

Zbog toga su obojica stratega prvo dobili po tehničku grešku, a kako su sa raspravkom nastavili i posle toga ostatak meča morali su da isprate van prostora namenjenog za učesnike utakmice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike