U Mornaru besni na sudije: Rukometni meč, dozvoljena agresivna igra Lazića i Dobrića

24.01.2021

20:37 >> 20:46

0

Autor: N. St.

Barani nezadovoljni posle poraza

U Mornaru besni na sudije: Rukometni meč, dozvoljena agresivna igra Lazića i Dobrića
Copyright Promo/ABA/Mornar/Media Pro

Na konferenciji za štampu posle meča u Baru se nije pojavio Mihailo Pavićević. Umesto isključenog trenera Mornara je došao njegov pomogćnik Zoran Peruničić.

Izneo je svoje viđenje meča i poraza od Zvezde (78:86).

– Potrudiću se da budem što kraći. Moram da čestitam Zvezdi na pobedi. Ipak, ne možemo da se otrgnemo utisku da je, najblaže rečeno, bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali na to. Ne možemo ni da se prilagodimo takvim uslovima. Naročito od strane igrača sa brojem 10 (Branko Lazić) i Ognjena Dobrića koji su bili previše agresivni, najblaže rečeno – počeo je Peruničić.

Nastavio je u istom tonu.

– Postoji jedan podatak, na njihovim ofanzivnim skokovima nigde nije suđen faul. Tu se povredio Jeremić, Vranješ je išao na skok u napadu i odmah mu je dosuđen faul. Pomalo pregruba igra. Jesmo mi pravili neke greške, dozvolili smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu. Uz to smo rano ostali bez rotacije, povredio se Pulen, posle toga i Jeremić. U toj kratkoj rotaciji sa toliko agresivnosti. Eto, to je to – zaključio je Peruničić i dodao da će stanje povreda Jeremića i Pulena biti poznato posle dodatnih pregleda.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike