Filipovski: Tek smo u trećoj četvrtini zaigrali...

27.01.2021

19:15 >> 19:36

0

Autor: M. R.

Utisci iz crno-belog tabora posle poraza u Krasnodaru

Filipovski: Tek smo u trećoj četvrtini zaigrali...
Copyright MN Press

Krizni period Partizana se nastavlja. Crno-beli su četvrti poraz u januaru na oba fronta zabeležili večeras u Krasnodaru. Bio je to treći neuspeh u nizu, a drugi u Top 16 fazi Evrokupa. Lokomotiva je slavila na domaćem terenu i tako ostala u konkurenciji za četvrtfinale – 74:67.

Pročitajte još

U prvom poluvremenu smo imali mnogo izgubljenih lopti. Nismo igrali dovoljno pametno – proanalizirao je trener Saša Filipovski. – U trećoj četvrtini smo počeli da igramo kako smo se pripremili, lopta se kretala, igrali smo timski. Imali smo dobar rezultat do 20 sekundi pre kraja treće četvrtine, ali se onda desio nesportski faul, posle kog su napravili seriju 5:0. Za pobedu danas bilo nam je potrebno više raspoloženih igrača. Ali nismo ih imali dovoljno da završimo kako smo želeli. 

Crno-bele je vraćao u igru Markus Pejdž, ali je bio jedan od retkih raspoloženih u taboru Partizana.

– Težak poraz za nas, neke stvari smo radili dobro, bili smo dobri na skoku. Kraforda nismo sačuvali u prvom poluvremenu, u drugom smo to uspeli – istakao je Pejdž. – Stigli smo ih u trećoj četvrtini, ali su oni serijom 5:0 završili taj period u vođstvu. U nekoliko navrata u drugom poluvremenu su oni pogodili nekoliko šuteva, a mi nismo pogađali, i napravili su razliku.

Metropolitan u grupi F drži prvu poziciju sa skorom 3-0. Iza su Partizan, Trento i Lokomotiva sa identičnim učinkom 1-2. U narednom kolu crno-beli će se ponovo sastati sa ruskim timom, ali ovog puta u Beogradu 3. februara.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike