Majk Džejms se oglasio i zatvorio priču o gorućoj temi

30.01.2021

19:07

0

Autor: M. R.

Košarkaš CSKA se posle suspenzije vraća treninzima

Majk Džejms se oglasio i zatvorio priču o gorućoj temi
Copyright MN Press

Palo je pomirenje Majka Džejmsa i ekipe CSKA. On će se posle suspenzije vratiti treninzima i utakmicama, a kompletnu situaciju je sam košarkaš pojasnio i tako stavio tačku na ovu temu.

Pročitajte još

Moj deda je preminuo 8. januara od posledica raka pluća – počeo je izlaganje Majk Džejms. – Od tog trenutka je moj privatni život prošao kroz različite faze i mnogo toga se promenilo. To se nažalost prenelo i na moju profesionalnu karijeru, pa se u medijima pojavilo dosta stvari koje nisu razjašnjene. Ovo je sve intimno i ne želim da se piše u medijima. Želim da se izvinim svima, jer se nisam najbolje snašao u kompletnoj situaciji. Ne bih voleo da moj deda ostane u sećanju na takav način. Cenio bih ako bi ljudi sve ovo ostavili u prošlosti, a ja ću sa klubom izgladiti sve neporazume. Zahvaljujem svima koji su pokazali brigu prema mojoj porodici. 

Predsednik CSKA Andrej Vatutin je takođe pričao o svemu što se desilo:

Imali smo problema, ali to je naša, interna stvar. Bilo je potrebno vreme da se svi saslušaju i da rešimo sve. Posle povratka iz Berlina, okupili smo se i obavili zajednički razgovor da bismo našli rešenje koje bi bilo u zajedničkom interesu. Sa stručnim štabom i košarkašima mi smo došli do odluke da nastavimo sa zajedničkim radom. Bili smo jedinstveni u toj odluci i nadam se da ćemo nastaviti da rastemo kao tim. Majk ostaje deo naše ekipe i idemo napred zajedno. 

Na sajtu kluba se navodi da će se u nedelju vratiti treninzima i da će možda putovati sa ekipom na gostovanje Zjelonoj gori.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike