Šta su iz Zvezde poručili pred derbi meč sa Megom

31.01.2021

13:35 >> 13:36

0

Autor: Milan Nastić

Izuzetno važna utakmica za obe ekipe

Šta su iz Zvezde poručili pred derbi meč sa Megom
Copyright Promo/ABA/Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde u derbi meču 17. kola sutra (18.00 TV Arena) dočekuju ekipu Mege, jednu od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem delu ABA lige.

Izuzetno bitna utakmica za obe ekipe, pre svih za crveno-bele, jer bi se novim trijumfom popeli na poziciju koja vodi u plej-of.

Trener Zvezde Dejan Radonjić ističe da igraju protiv tima koji u svojim redovima imaju dosta talentovanih igrača, koji su željni dokazivanja.

Pročitajte još

– Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu – rekao je trener crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić svestan je da će za protivnika imati ekipu koju su jedva dobili u prvom delu sezone na Novom Beogradu.

– U dosadašnjem delu sezone pokazali su da imaju veliki kvalitet, i to pokazuju ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bi došli do bodova – poručio je Dobrić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike