Derbi začelja se ne igra: FMP ponovo ima problem

04.02.2021

20:48

0

Autor: M. R.

Simptomi kovida-19 kod nekoliko igrača u timu iz Železnika

Derbi začelja se ne igra: FMP ponovo ima problem
Copyright MN Press

Prva utakmica 18. kola ABA lige Borac – FMP, koja je trebalo da se odigra u petak od 20.00 u Čačku, odložena je večeras.

Pročitajte još

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja meč je otkazan jer su se kod nekoliko igrača FMP pojavili simptomi virusa korona. Novi termin susreta će biti naknadno određen.

Podsetimo, tim iz Železnika je ove sezone već imao velikih problema sa kovidom-19. U jednom trenutku je skoro cela ekipa bila zaražena. O tome je nedavno pričao u intervjuu za 24sedam trener Bojan Đerić.

– Neke stvari je teško objasniti rečima. Mnogo toga je korona poremetila, ovaj tim u jednom trenutku nije mogao da se skupi za basket. Jedan prost primer koji pokazuje mnogo – vezan je za našeg igrača Marka Radonjića. Bilo je pitanje da li će nastaviti da se bavi košarkom, zbog svega što je kovid-19 proizveo u njegovom organizmu, ili konkretno na njegovom srcu. Dečko je tek posle 45 dana počeo da trenira i sada polako počinje da igra, koliko može. Znate sport i posao su sporedne stvari, sve ovo što se dešava je veoma opasno – zaključio je Đerić u razgovoru pre nešto više od dve nedelje

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike