Mozli o pauzi, povratku, narednim utakmicama...

01.12.2020

13:41 >> 14:43

0

Autor: M. R.

Centar Partizana bio mesec dana van pogona zbog povrede

Mozli o pauzi, povratku, narednim utakmicama...
Copyright MN Press

Pauza zbog reprezentativnih okupljanja prijala je košarkašima Partizana. Imali su priliku da rade individualno, da na treninzima poprave stvari za koje inače nemaju vremena, da bolje upoznaju sistem rada trenera Saše Filipovskog… Veći broj treninga sa ekipom, bez utakmica i napornih putovanja, dobro je došao i centru Vilijamu Mozliju, koji se tek nedavno vratio u takmičarski ritam posle povrede zgloba.

Veoma je važno da imamo nekoliko dana da se odmorimo, opustimo i nadoknadimo sve. Ja se osećam veoma dobro. Posle svega, bio sam veoma srećan zbog povratka na parket i što sam ponovo sa saigračima. Spreman sam da guramo dalje – poručio je Mozli u razgovoru za TV Partizan.

Pročitajte još – Filipovski o svemu po malo: Vegan sam, meditiram godinama, izučavam psihologiju…

Čim je ponovo zakoračio na parket, osetilo se koliko je njegova energija bitna za ovu ekipu.

– Bilo mi je veoma važno da se vratim na teren čim je za to postojala mogućnost. Imao sam veliku želju da pomognem timu, da probamo da zabeležimo što više pobeda. Izgledamo dobro trenutno, iako smo poraženi u derbiju.

Slede mečevi sa Mornarom na gostujućem terenu u subotu u ABA ligi, a potom kod kuće sa Bahčešehirom u Evrokupu (9. decembar).

– Veoma važne utakmice, spremaćemo se, treniraćemo, gledati video – kratko je prokomentarisao Mozli, jer je još bilo rano da analizira rivale.

Pročitajte još: Pogledajte kako je izgledalo otvaranje Partizanovog trening centra u Kini (video)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike