Pogledajte kako je izgledalo otvaranje Partizanovog trening centra u Kini (video)

01.12.2020

12:54 >> 13:13

0

Autor: D. B.

Sjajna atmosfera u Pekingu tokom istorijskog dana za košrku

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje Partizanovog trening centra u Kini (video)
Copyright Printscreen/Youtube/BC Partizan

Kako to izgleda kada KK Partizan stigne u Peking? Odgovor je kratak i jasan – veličanstveno.

Sada će svi mali Kinezi koji žele da nauče kako se igra košarka to moći da učine radeći po pogramu tima koji predstavlja giganta u okvirima evropske, ali i svetske košarke. Sve predstavlja krunu višegodišnje ljubavi prema crno-belima jednog bračnog para.

Oni su Piao i Čen Đisi. Dugo su putvali svetom, a kada su pre dve godine bili u Beogradu bili su na jednom od mečeva Partizana. I ostali su bez daha. Uspostavljen je kontakt sa členicima crno-belih, a kada je Svetski kup igran u Kini, zdušno su bordili reprezentacije Srbije.

Pročitajte još: Kako je predsednik Partizana govorio o otvaranju ovog trening centra

Novi košarkaški centar u Pekingu dobio je sve licence za rad kluba iz Humske, a kompletno je brendiran crno-belim bojima, kao i fotografijama najbljih igrača Partizana koji su stigli do NBA lige. Svečenom otvaranju prisustvovali su konzul Srbije u Kini Biljana Stanković-Ivanić, predsednik kineskog saveza Sung Guohua, predstavnik KK Partizan u Kini Piao Đisi i mnogi drugi.

Okupljenima su se obratili članovi uprave, neke od legendi i sadašnji igrači Partizana, a sve je imalo svečan i zabavan ton. Osim škole košarke, otvorena je i prodavnica KK Partizan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike